Page 1 of 1

Website Maintenance

Posted: Wed Jan 11, 2017 6:20 am
by mike
Hi, folks,
I'm opening this thread to put here anything related with website infrastructure.
If something is wrong with it - please drop a mention below.
Today I've updated forum's engine to phpBB 3.2, everything should work fine, but just in case...

Re: Website Maintenance

Posted: Wed Jan 11, 2017 7:07 am
by darek
Depends on the definition of fine, I guess. Here's what I'm seeing ;)
new-forum.png
new-forum.png (281.88 KiB) Viewed 4605 times
new-forum2.png
new-forum2.png (177.27 KiB) Viewed 4605 times
new-forum3.png
new-forum3.png (44.74 KiB) Viewed 4605 times

Re: Website Maintenance

Posted: Wed Jan 11, 2017 7:10 am
by darek
Ok, logging out didn't help, but clearing out the cookies did the trick. Works well now.

Re: Website Maintenance

Posted: Wed Jan 11, 2017 7:13 am
by mike
Yeah, browsers are waaay to smarter than they should be these days :)

Re: Website Maintenance

Posted: Wed Jan 11, 2017 5:45 pm
by moonrak
Hmmm... It happens to me only with Google Chrome in my work laptop with Windows 7 (aaaaarg.!)
Not at home either on Chrome or Safari running macOS Sierra.
One more thing...
On the Windows machine, it also happens in another unrelated forum that uses the same type of "shell":
http://www.tdtlatinoamerica.com.ar/foro ... start=1050

moonrak

Re: Website Maintenance

Posted: Thu Jan 12, 2017 2:03 pm
by moonrak
Well, I cleared Google Chrome's cache (w/o deleting the cookies), and restarted it.
That seems to have fixed it.
:)
moonrak

Re: Website Maintenance

Posted: Fri Dec 27, 2019 11:22 pm
by mike
I've finally moved everything to https.
Some gory details here: https://kazakov.life/2019/12/27/bare-web-experiment/.