Search found 166 matches

by sasha
Sun Feb 21, 2016 12:15 pm
Forum: Support
Topic: Odd behavior with external editor, crash with temporary panel [FIXED]
Replies: 3
Views: 1992

Odd behavior with external editor, crash with temporary panel [FIXED]

Hi, here is some odd behavior and a crash I encounter in my workflow. 1) Opening single files in external editor (Sublime Text in my case) using F4 or dragging it into Dock item works fine. This doesn't work for multiple selected files. 2) Dragging multiple files to external applications or the Desk...
by sasha
Sun Feb 21, 2016 9:49 am
Forum: General Discussion
Topic: Some another offtopic
Replies: 5
Views: 3900

Re: Some another offtopic

Congratulations!
by sasha
Sun Feb 21, 2016 9:47 am
Forum: Support
Topic: Tilde character doesn't work in terminal
Replies: 6
Views: 3047

Re: Tilde character doesn't work in terminal

Mike,

thanks for the info. BTW, on my MBP keyboard, fn+arrow keys produce the tilde character. Would be nice to have them mapped to their original functions.

-Sasha
by sasha
Sun Feb 21, 2016 9:39 am
Forum: Support
Topic: 'Select with mask...' unexpected behaviour [FIXED]
Replies: 6
Views: 2904

Re: 'Select with mask...' unexpected behavior

Hi Mike, you're right, the effect doesn't occur when I use the mouse to navigate to "select with mask" in the menu. When I use the keyboard shortcut cmd+shift+0 to open the "select with mask", the effect occurs as described. Here is a quick video: https://www.dropbox.com/s/xxgydu3f7n7zul6/files_mask...
by sasha
Wed Feb 17, 2016 5:28 pm
Forum: Support
Topic: 'Select with mask...' unexpected behaviour [FIXED]
Replies: 6
Views: 2904

'Select with mask...' unexpected behaviour [FIXED]

Hi *, in build 1390, after using 'Select with mask...', the navigation keys (arrows) are in marking mode as if the shift key was pressed. If I use the arrow keys to move the cursor, the files it touches are marked. This behavior continues until the shift key is pressed. The effect happens in both, m...
by sasha
Wed Feb 17, 2016 5:20 pm
Forum: Support
Topic: Tilde character doesn't work in terminal
Replies: 6
Views: 3047

Tilde character doesn't work in terminal

Hi *,

in build 1390, I can't print a tilde character ('~') to the terminal using German keyboard settings. Instead, only a 'n' character is printed after pressing opt-n which usually produces a tilde. In other input boxes like 'Go to folder', the tilde works fine.

-Sasha