Website Maintenance

Anything else
Post Reply
User avatar
mike
Posts: 745
Joined: Thu Jul 16, 2015 5:35 am
Location: Barnaul, Russia

Website Maintenance

Post by mike » Wed Jan 11, 2017 6:20 am

Hi, folks,
I'm opening this thread to put here anything related with website infrastructure.
If something is wrong with it - please drop a mention below.
Today I've updated forum's engine to phpBB 3.2, everything should work fine, but just in case...

User avatar
darek
Posts: 159
Joined: Thu Jul 16, 2015 4:50 pm
Location: Warsaw, Poland
Contact:

Re: Website Maintenance

Post by darek » Wed Jan 11, 2017 7:07 am

Depends on the definition of fine, I guess. Here's what I'm seeing ;)
new-forum.png
new-forum.png (281.88 KiB) Viewed 2519 times
new-forum2.png
new-forum2.png (177.27 KiB) Viewed 2519 times
new-forum3.png
new-forum3.png (44.74 KiB) Viewed 2519 times

User avatar
darek
Posts: 159
Joined: Thu Jul 16, 2015 4:50 pm
Location: Warsaw, Poland
Contact:

Re: Website Maintenance

Post by darek » Wed Jan 11, 2017 7:10 am

Ok, logging out didn't help, but clearing out the cookies did the trick. Works well now.

User avatar
mike
Posts: 745
Joined: Thu Jul 16, 2015 5:35 am
Location: Barnaul, Russia

Re: Website Maintenance

Post by mike » Wed Jan 11, 2017 7:13 am

Yeah, browsers are waaay to smarter than they should be these days :)

moonrak
Posts: 27
Joined: Thu Sep 29, 2016 12:42 pm
Location: Rio Grande, Argentina

Re: Website Maintenance

Post by moonrak » Wed Jan 11, 2017 5:45 pm

Hmmm... It happens to me only with Google Chrome in my work laptop with Windows 7 (aaaaarg.!)
Not at home either on Chrome or Safari running macOS Sierra.
One more thing...
On the Windows machine, it also happens in another unrelated forum that uses the same type of "shell":
http://www.tdtlatinoamerica.com.ar/foro ... start=1050

moonrak

moonrak
Posts: 27
Joined: Thu Sep 29, 2016 12:42 pm
Location: Rio Grande, Argentina

Re: Website Maintenance

Post by moonrak » Thu Jan 12, 2017 2:03 pm

Well, I cleared Google Chrome's cache (w/o deleting the cookies), and restarted it.
That seems to have fixed it.
:)
moonrak

Post Reply